Barion Pixel
Menu Close

Miért fogyassz greenmixet? (zöld turmixot)

Miért fogyassz greenmixet? A greenmix fogyasztás az utóbbi időkben igen népszerűvé vált. Ez nem véletlen, hiszen a greenmix nagyon sok jótékony hatással rendelkezik. Ezen hatások mellett, most néhány érdekességet is megtudhatsz a zöld itallal kapcsolatban.

A nyers étkezés egyik képviselője a greenmix fogyasztás. A greenmix az utóbbi időben igen nagy népszerűségnek örvend. Ez nem véletlen, hiszen a greenmix nem csak finom, de a megfelelő alapanyagokból készül, és igen jótékony hatással rendelkezik.

Főzés során az ételekben található enzimek nagy mennyiségben elpusztulnak, így csökken azok tápértékük is. A nyers ételeknél azonban ez nem így van, bennük még megtalálhatók az értékes enzimek.  A nyers ételek, köztük a greenmix is, biztosítják az élő szervezet megfelelő működését.

A greenmix tökéletesen alkalmas arra, hogy a kellő mennyiségű enzimeket bejuttassuk a szervezetünkbe. Gondoljunk csak bele, lehet, hogy sosem rágcsálnánk el egy csokor petrezselymet, fodros kelt vagy akár spenótot. Turmixolással azonban, egy kis Cordyceps por, RG, GL és spirulina por hozzáadásával már sokkal könnyebben és finoman fogyaszthatjuk. A turmixolás abban is segít, hogy könnyebben emészthetővé és hasznosulhatóbbá tegyük a zöldmixet. A zöldmix készítésnek pedig csak a fantáziánk és a greenmix beszerezhetősége szab határt.

A zöldmix klorofillben, enzimekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Emellett még nagyon sok jótékony hatással rendelkezik. A greenmix fogyasztás után, szinte azonnal a véráramba jut, ezáltal javítja a vérképet, a vérkeringést, enyhíti a vérszegénységet, valamint vérképző hatásának köszönhetően növeli a vörös vértestek számát. Csökkenti a gyulladásos eredetű fájdalmakat, valamint gyorsítja a sebek gyógyulását. Javítja a szervezet oxigén koncentrációját, növeli a vitaminok és ásványi anyagok hatását. Mivel serkenti a vérkeringést ezért nagyon jó hatással van a visszeres panaszokra is. Nem utolsó sorban csökkenti a fáradtságot is.

A greenmix elkészítésével kapcsolatban egy szempontra érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Ez pedig nem más, mint a hozzávalók. Ugyanis ha más honnan szerezükbe a hozzávalókat akkor a greenmix elkészítésekor, maga a turmixunk is ilyen lesz. Ezért érdemes inkább az izleteskave.hu-ról, a hozzávalókat beszereznünk, hogy a greenmixünk tartalmazza az értékes enzimeket és ásványi anyagokat.

A greenmix fogyasztás napjainkban annyira kedveltté vált, hogy vannak, akik greenmix nélkül neki se vágnak a napnak. Kávé helyett greenmixet fogyasztanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .