Barion Pixel
Menu Close

ERŐSÖDŐ VISSZÉR FÁJDALOM TAVASSZAL ÉS NYÁRON

Milyen összefüggés van az erősödő visszér fájdalom és a jó idő megjelenése között?

Sajnos a jó időnek nem mindenki tud örülni, ugyanis ezzel együtt megjelennek a visszér fájdalmak is.

Garanciát ugyan nem tudunk vállalni az időjárásra, de érezhetően egyre jobb, melegebb idő van. Végre lekerülnek a téli gúnyák és mehetünk ki szabadba!

Ám, ha valaki visszérproblémával küzd, akkor nem biztos, hogy annyira örül a jó időnek, ugyanis ilyenkor sok visszeres tapasztalhatja, hogy a visszér-problémái felerősödnek. Ami addig nem fájt, most fáj, vagy nagyon fáj. Ami addig nem görcsölt, az most görcsölni kezd, vagy jobban görcsöl.

Miért van ez? Ennek az oka pontosan az, amiért egy visszeresnek nem szabad meleg vízzel teli kádban „áztatni” a lábát: maga a meleg!

Az emelkedő hőmérséklet hatására a visszerek ellágyulnak, puhábbak lesznek és veszítenek a rugalmasságukból. Ennek hatására a visszeres keringés tovább romlik, ezért ilyenkor a visszér-problémával járó kellemetlenségek is fokozódnak. Télen a hőmérséklet jóval alacsonyabb, a csípős téli időnek szó szerint érfeszesítő hatása van, ezért lehet az, hogy míg télen nincs jelentősebb visszérpanaszunk, addig a tavaszi-nyári jó idők megjelenésével megjelennek vagy felerősödnek a problémák.

De mit lehet tenni?

Gyakorlatilag bármi jó, aminek visszér feszesítő hatása van (sok séta, mozgás), de a dxn termékek közül az egyik leghatékonyabb megoldás a GL és az RG ganoderma kapszula alkalmazása. A GL és az RG-ről már a kutatások is bebizonyították a hatóanyag tartalmának „érfeszesítő” hatását, azonban számos más dxn terméknek is hasonló hatása van.

Nem hiába van tehát, hogy a GL és az RG ganoderma kapszula  – minden gyógynövény koncentrációját tartalmazza. A jó idő megjelenése nem kell törvényszerűen a lábgörcsök, és lábfájdalmak megjelenését is jelentse.

Használd te is a GL és az RG ganoderma kapszulát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .